Medlemsfokus / September 2023



Passion for netværk, relationer og IT

Jeg startede i Microsoft 365 Brugergruppen i 2018, da jeg i mit arbejde med Office 365 hos Bestseller fik user adoption som en del af mit ansvarsområde. Jeg fik til opgave at lære Bestsellers medarbejdere at bruge og få optimalt udbytte af Microsofts platform. For at være på forkant med ny viden, få sparring fra ligesindede og udbygge mit netværk, så jeg en stor fordel i at blive en del af Brugergruppen.

 

Stort udbytte ift. nye relationer

Medlemskabet giver mig rig mulighed for at sparre med andre ift. igangværende og afsluttede projekter og møde nye mennesker, der kan berige mit netværk. Det har resulteret i stærke relationer, som jeg også kan række ud til i mit daglige arbejde.

Jeg sætter stor pris på alle netværkets tilbud – og for mig vægter de mange fysiske Brugergruppemøder med fagligt indhold og god tid til netværk meget højt. Jeg har siden min start i Brugergruppen skiftet job nogle gange og har altid prioriteret min videre deltagelse i netværket.  

 

Mit arbejde med Microsoft 365 platformen

Min professionelle erfaring med IT rækker tilbage til 1999 og jeg har været bredt omkring Microsofts produkter. Jeg har arbejdet meget med user adoption på bl.a. Teams og OneDrive, herudover har jeg siddet med support og desuden været teknisk ansvarlig på hele Microsoft 365 platformen.

I dag arbejder jeg som konsulent hos UpShare - et konsulenthus, som tilbyder løsninger til såvel store som små virksomheder på Power platformen og SharePoint. Power platformen var et nyt område for mig, da jeg blev ansat i marts 2023, men det har været mega-spændende at udvide sine IT-kompetencer på et nyt område, og man må sige at Power Platformen er fremtiden, hvor selv medarbejdere med mindre IT-kendskab kan bygge deres egne apps. Netop på den baggrund, er det vigtigt at virksomheder/organisationer tænker ”governance” ind fra starten, som vi også hørte på sidste Brugergruppemødet hos TV2 for nyligt.

Jeg sidder bl.a. med udvikling af power apps, projektportaler, QM systemer, onboarding og teamsstyring. Udover selve programmeringsdelen rådgiver vi også kunderne i, hvordan de kommer godt i gang med den mest hensigtsmæssige opsætning fra starten.

 

Bestyrelsesmedlem med hang til amerikanerbiler

Privat bor jeg med min kæreste i Vestjylland og udover gode relationer og IT er min store passion gamle amerikanerbiler - er ejer af en 193 Chevrolet C10 og 1963 Chevrolet Impala. Jeg har som nævnt været med i Brugergruppen siden 2018 og blev valgt til bestyrelsen i 2022 – et spændende arbejde, som jeg sætter stor pris på.